mandag, desember 10, 2007

Navnebytte

Er litt lei av den lange og lite aktuelle bloggtittelen. Har noen forslag til ny tittel? Ikke sikkert jeg kommer til å bruke de, men forhåpentligvis får jeg mange kommentarer i kommentar-boksen. Det kan jo bli en slags konkurranse. Den tittelen jeg evt bruker vinner et eller annet.... en heklet gryteklut? Et strikket skjerf? en julegave? Kome on fålkens, send inn!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Nå er eg ferdig med alle eksamener for sesongen, og er i full gang med å pakke oss ut av Ibsens gate for godt. Beklager at eg ikkje har fått somla meg te å gi tilbake engelskbøkene ennå, men bare gi beskjed så ska eg komme ilende med de! Når det gjelde navnebytte, så trur eg nok du kjeme på noge sjøl te sist. :) men bare for syns skyld: "ragnorama" ;)

Ragnhild sa...

Kor flytter de til då? Jæderen? Trikkebyen? Kom og hent grønne kasser, så skal du få kaffi i samme slengen. Når reiser du heim til Jul? Eg blir her i Bergen i jula, André og eg skal jobbe. me gler oss til vår første jul saman! Haster ikkje med bøkene.

Anonym sa...

Hei igjen. Mistenker at du ikkje har lest bloggen min i det siste ;) Eg flytte faktisk te en hybel på Hatleberg rett ved NHH. Trond Egil ska jo te Oslo i januar og starte på lokførerutdanningen på jernbaneskulen, så han stikker rett over nyttår. (han bestod elektroprøven med glans for øvrig) Tror me prøve å klare oss uten kassane, si det meste av lasset ska heilt te Hestholen, men takk for tilbud!

Det hørtes jo kjempekoseligt ut med jul i Bergen. Me ska feire med far te Trond Egil og den gjengen for første gong, blir sikkert spennande det òg. Me tar sikte på å dra mot Jæren rundt den 17-18. Kanskje me ska ha en liten utflyttingsfest? For sjå kor god tid me får, det viste seg at det var mye jobb å pakke ned et heilt hus omtrent..

Ragnhild sa...

oi nei har ikke sett bloggen din på lenge. Sikkert fordi jeg ikke har sett den gule stjerna ved navnet ditt på msn siden du er så langt nede i alfabetet og aldri er pålogget....
Har eksamen den 19. så blir desverre lite flyttehjelp på meg... Hadde tenkt å inviterte deg TE og lindåsfamilien på ett eller annet her, men hvis du reiser den 18 blir det nok for tidlig. Vi får ta det til neste år! Herregud så tiden går.

Silje sa...

Navneforslag har eg ikkje på lur..men eg tenkte eg skulle opplyse om at bildet du brukar i headingen din er så svært at det fyller heile skjermen på macen min...

Linn sa...

Hei beibi

Vil vinne skjerf og lover at jeg skal stå ekstra hardt på for å finne det perfekte navnet til bloggen din!!Du kan vær sofistikert og kalle den Ragnhilds fotoblogg, eller du kan kalle den Livet med det rare i, Ragnarock (event.Raggisrock eller raggsokkar)Regn med Ragnhild, Ragnhilds Rot, Redda Ragnhild, Rebelske Ragnhild, Rævediltar Rist laus med Ragnhild, Ragnhilds Riff..nei no e eg på bokstavrimvillspor. Kommer sterkere tilbake

Ragnhild sa...

Å, her er bildet bare like stort som tittelen. merkelig.
Bra med mange forslag!